Kameleon 2021

Beste ouder, oudleiding, sympathisant,

Vol enthousiasme willen we jullie uitnodigen op ons tweejaarlijks Kameleon feestweekend op 10 en 11 september 2021! Dit jaar hebben we gekozen voor een licht gewijzigd programma dat we graag hieronder aan jullie voorstellen. Alle evenementen gaan door op de kerkakkers naast ons lokaal.

Vrijdagavond 19:00 – 01:00 | Eetfestijn met aansluitend optreden

Kom gezellig dineren op ons terras of in onze feesttent en geniet achteraf van een optreden van een steengoed bandje uit de streek! Op het menu? Beenhesp met frietjes natuurlijk! Ook aan de kindjes is gedacht, voor hen voorzien we balletjes in tomatensaus. Terwijl jullie nog natafelen kunnen zij zich helemaal laten gaan op het springkasteel.

Op dit evenement volgen we de horecaregels op vlak van coronamaatregelen.

Inschrijven kan via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOMr-flerH3-D7ayG_22v7teYVK5bM...

Geen fan van een digitale inschrijving? Koop uw kaarten bij de leiding of ouderraad!

Zaterdag 14:00 – 18:00 | Kinderkameleon

Tijd voor de kinderen. Op zaterdagnamiddag organiseren we een ware kinderfuif met aangepaste muziek, schminkstanden, animatie, springkasteel, schuimbad, klimmuur, snoep, funny cocktails en nog zo veel meer! Enkel lachende gezichten deze namiddag. We verwelkomen alle kinderen tussen 6 en 12 jaar op deze kidsparty. Een kaartje kost €3 en geef je kind nog een zakcentje mee voor de snoep- en cocktailbar!

Zaterdag 21:00 - … | Kameleon Fuif

Dé Kameleonfuif staat bekend om dat ietsje meer. Het feit dat we niet enkel een grote fuiftent hebben maar ook een buitentoog en een middenplein, geeft de bezoekers eerder het gevoel dat ze op een minifestival zijn. Na een intensieve opbouw zien we echt een fuiflocatie die er schitterend uitziet. We kunnen altijd zeer fier zijn op de fuif die we aanbieden. Kom de benen losgooien op zaterdagnacht en blijf dansen tot de zon op komt!

Toegangstickets via:

https://www.your-tickets.be/eventpage?event=Kameleon%20Fuif%202021

Let op: Een geldig Covid Safe Ticket is nodig om toegang te krijgen tot de fuif. Meer info op de Facebookpagina en op https://covidsafe.be

Tot op Kameleon!

Stevige Linker,

Werkgroep Kameleon