Nieuws

Normaal gezien organiseren wij in november onze jaarlijkse wafelbak. Dit kon helaas niet doorgaan om gekende redenen… Als alternatief organiseren wij nu een afhaalactie voor ontbijtboxen!

Vanaf dit weekend zijn de nieuwe aangepaste maatregelen van kracht. Dit betekent dat er weer activiteiten mogen doorgaan voor alle leeftijden!

Spaghettiavond kan jammer genoeg niet meer doorgaan door het Coronavirus maar wij maken nog steeds spaghettisaus en deze wordt WEL nog verkocht!

Naar jaarlijkse gewoonte nodigen de givers en jin jullie weer uit op hun spaghettiavond.

Om geld te verdienen voor hun reis, doen de jin allerlei werkjes en klusjes.

Goed nieuws! Het nieuwe scoutsjaar is in zicht!
  Noteer het alvast in jullie agenda!  Op 30 september zal onze super formidabele startdag doorgaan.

Zoals elk jaar staan ook nu de JINners weer paraat om jullie klusjes op te knappen. Heb je geen zin om te schuren, het gras af te rijden of hout te klieven? Wil je liever niet zelf de cava schenken op je housewarming, babyborrel of tuinfeest?

Sinds 17 september hebben Jolien en Tuur niets meer te zeggen in de Scouts. Zij gaven de fakkel door aan het nieuwe groepsleidingstrio: Jeroen, Jeroen en Stijn. Zij zijn voor minstens 1 jaar het aanspreekpunt voor alle vragen.

Eind november dus de feestdagen komen eraan. Onze ouderraad denk echter al wat verder na. Zij zijn al volop bezig met de organisatie van weer eens een spetterende kerstboomverbranding.

Jin

Kalenders en agendas mogen uitgehaald worden: de kampdata zijn bekend.

Na het schitterende kamp van vorig jaar is iedereen waarschijnlijk al weer halsrijkend aan het uitkijken naar augustus 2016. De leiding alvast wel!